Alternativa jonë iGoogle? Ne jemi Going Home, igHome!

iGoogle Vdekja është vetëm një muaj larg dhe kjo është koha për të marrë të gatshme për të lëvizur. Shënimi ynë për një zëvendësim iGoogle është igHome!
ighome

Ne e dimë, disa prej jush mund të jenë duke kërkuar, çfarë ju mori kaq shumë kohë? igHome ka qenë atje për një vit. Ne vështruam dhe vazhdoi për të ndjekur të gjitha alternativat e mëposhtme.


24Sytë | 43Shënon | Aboogy | Të gjitha preferuarit e mi | SHUME | AOL | backstitch | Blinkdash | BlinkList | BonzoBox | ClickO | I shijshëm | Den | Diigo | Nxeh | Homepage Funky | Feedly | Genieo | Google Sites | Gritwire | iClick2View | iFroggles | igHome | Portali iGoogle | iloggo | Inbox.com | intereStuff | Buttons Internet | Jolicloud | Kadaza | Kiiosk | KiteDesk | LStack | middlespot | Moovlink | MSN im | My Way | My Yahoo! | MyFav.es | myLinkCloud | MyStartSite | NewsBlur | Netvibes | Nextaris | Nollr | Nowsy | Only2Clicks | Opera News Portal | Lindja | Pinboard | Pobb | Portalfin | PortalPanel | Protopage | Puls | Rockz | Sitehoover | Shuffle Site | skim.me | Spaaze | start.io | Startific | STARTME | Startpix | Shtet | StumbleUpon | Symbaloo | SymbalooEDU | tabUp | Tizit | Tizmos | Totally.Me | Transferr | uStart | Weblist | Webnavigo | Webwag | Wonder Faqe | YourPort.com | Zeadoo | zenstart | Zimbio


Dhe, si kaq shumë, ne kemi mbajtur duke pritur lindjen e një pult personal që e bëri lajmin e djeshme iGoogle. igHome heshtje është bërë në mënyrë të qëndrueshme që nga ndërtimi përmbajtje, një rekord gjurmët e besueshmërisë, një emër të mirë dhe një pas besnike. Lexo më për të mësuar më shumë rreth igHome, duke përfshirë udhëzues gjithëpërfshirës tonë setup.

Operacionet igHome

Para për të bërë miratimin tonë, ne kontaktuam Mike Sutton, Themeluesi igHome dhe kohë të gjatë vegël iGoogle Zhvilluesish, për të mësuar pak më shumë në lidhje me operacionet igHome. Më e rëndësishme, ne kemi kërkuar të dini rreth besueshmërisë operuese igHome, qëndrueshmëria financiare dhe planet e ardhshme.

Rrjeti igHome nuk mund të duket si një Google datacenter...ende. Por, kjo është goxha e mirë, me "servers tepërta në shtetin shumëfish i datacenters artit, së bashku me onsite dhe backups offsite të dhënave." Ekipi në SaveiGoogle.org ka monitoruar rregullisht progresin igHome që nga ajo nisi vitin e kaluar dhe kurrë nuk ka përjetuar një ndërprerje ose humbje të të dhënave.

Mike tha gjithashtu SaveiGoogle.org, "igHome vepron duke përdorur një model ad mbështetur. Nuk është një ad baner unobtrustive në pjesën e poshtme të panelit së bashku me reklama në faqet e rezultatet e kërkimit. Hyrave të gjeneruara bën igHome fitimprurëse dhe të qëndrueshme për të ardhmen e parashikueshme." igHome gjithashtu lejon zhvilluesve për të kandiduar vegël Gadgets reklama brenda tyre për aq kohë sa ata ndjekin politikën igHome.

Lidhur me planet e ardhshme, Mike na tha "ne jemi përqendruar në ndërtimin e infrastrukturës në vend dhe përmirësimin e performancës për të marrë të gatshme për mbylljen iGoogle-së. Pasi ne jemi të kënaqur me nivelin e shërbimit, ne do të përqëndrohet në përmirësimin e përfshirë një vegël të re motit, financojë vegël portofolit, dhe versionet e gjuhës specifike të igHome. Perdorues janë vazhdimisht duke siguruar sugjerime dhe kemi bërë idetë më të njohura një prioritet. Veç kësaj, ne jemi duke punuar me zhvilluesit e tjerë për të bërë më të lehtë për të shkruar dhe të paraqesë Gadgets në directory igHome. Ne besojmë se cilësia, user-kusht Gadgets dhe përmbajtjes janë çelësi për të siguruar vazhdim, Përmirësimi i vazhdueshëm i faqes."

besueshmërinë igHome, një model të qëndrueshëm financiar dhe atë që tingëllon si zhvillimin arsyeshme paced së bashku me angazhimin e përdoruesit janë prioritetet për Mike dhe ekipin e tij. Kjo duhet mbajtur përdoruesit igHome lumtur too.

Setup Guide igHome

Regjistrohu dhe Qasja
igHome vepron mirë për desktop, laptop dhe pajisje tabletë dhe një versioni celular është në testim beta. igHome mund të arrihen duke përdorur lidhjet e mëposhtme:

 • Desktop / Laptop / Tablet: HTTPS://www.ighome.com. Lidhja me kusht është një lidhje të siguruara. Pas qasjen igHome, të identifikoheni ose të regjistroheni, klikoni mbi blu të shquar "Sign In To Personalizoni" button në krye të drejtë. Një kuti dialogu do të shfaqet popup. Ndiqni udhëzimet për të Regjistrohu ose Identifikohu. Pas login, igHome do të ju përcjellim në versionin ajo e pasiguruar. Ashtu si iGoogle, Gadgets shumë igHome janë pritur në të vërtetë në vende të tjera përveç igHome dhe natyrën e përmbajtjes së tyre (e.g., rss feeds dhe i turpshëm vegël lloj brejtësi) nuk duhet të kërkojë dorëzimin duke përdorur një lidhje të sigurt. Pas login, ju mund të kaloni në linkun siguruar nëse ju preferoni. Një mënyrë e mirë për të bërë këtë është që të shtoni linkun për të siguruar shiritin e zi igHome (më shumë për këtë më poshtë). Por, njohin se ju nuk mund të jetë në gjendje për të hyrë në shumë prej Gadgets igHome në mënyrë të siguruara.
 • I lëvizshëm: http://www.ighome.com/mobile/. Regjistrohu duke përdorur faqen e plotë është e nevojshme para se të igHome versioni celular mund të arrihen. Është ende në testim beta, kështu që nuk do të jetë i befasuar nëse disa përmbajtje nuk mund të arrihen. Për tani, ne jemi duke ju referuar në lidhjen e pasiguruar. Lidhje të siguruara (https://www.ighome.com/mobile/) funksionon. Por, pas login ju nuk janë dërguar për versionin mobil të pasigurta dhe versioni të siguruara aktualisht ofron funksionalitet minimal. Nëse ju doni të shikoni faqen plotë në pajisjen tuaj celular, ju mund ta bëni këtë duke zgjedhur "Shihni Site-Full" lidhjen në fund të faqes pult.

Cilësimet / Përshtatje

Pas login, kjo është koha për të marrë të zënë customizing tuaj pult igHome. Pothuajse çdo opsion customization mund të arrihen duke zgjedhur veshje (Konfigurimet) ikonë në qoshe të lartë të drejtën e pult. Në vijim është një përshkrim i të gjitha cilësimet e arritshme nëpërmjet këtë ikonë, përfshirë Profilin, Mesazhet, Fshih Kërko, Fshih Icons Share, Shto RSS Feed, Shto Gadgets dhe ç'kyçu.

Profile im - Parapëlqime

Pas zgjedhjes profilin, ju do të merren në faqen e preferencave u ju mund të zgjidhni numrin tuaj parazgjedhje e shtyllave për një tab (faqe), dhe zgjidhni preferencat disa parazgjedhur për RSS feeds. Preferencat e albumit mund të modifikohet për çdo tab dhe RSS feed (më shumë për këtë më poshtë).

Profile im - Zgjidhni Theme

Preferencat vijim është opsion për të zgjedhur një temë. igHome ka 40 ndërtuar në tema dhe gjithashtu lejon për customization duke përdorur ngjyra të forta (dmth, "Zgjidhni një ngjyrë me porosi") ose imazhin tuaj (dmth, "Image Custom (URL)"). Shpresojmë, Mike dhe ekipi i tij do të jetë në gjendje për të bërë kohë për të shtuar një Color Picker ose Color Picker vegël. Gjer atëhere, ne sugjerojmë përdorimin ColorPicker.com për të gjetur një ngjyrë të ngurta që ju pëlqen. Vini re se imazhet porosi duhet të strehohen diku në internet. Nëse ju nuk keni një faqe interneti, shtoni imazhin që ju dëshironi të përdorni për një website ku ju ruani imazhet (e.g., Instagram, flickr, google makinë), të bëjë imazhin publikisht të qasshme dhe shkruani adresën e imazhit në kutinë nga "Image Custom (URL)".

Ju gjithashtu mund të shkoni direkt tek Zgjidhni opsionin Theme duke përzgjedhur "Zgjidhni Theme" Lidhje në anën e djathtë të bar tab pranë krye të pult.

ighome-color-selectorUpdate: As pictured to the right, a theme color picker has been added to igHome. Clicking on the checkerboard area on the right side of the "Zgjidhni një ngjyrë me porosi" input box (circled in red in the picture to the right) will display the color picker. Use the color wheel to select a color and the slider to the right of the color wheel to lighten or darken it. You may still want to use ColorPicker.com for color inspiration.

Profile im - Search Engine

Pas zgjidhni temë është opsion për të modifikuar motorin e kërkimit duke përdorur shiritin e kërkimit igHome pranë krye e majtë të pult. Ne preferojnë të lënë atë të vendosur për default (Rezultatet igHome ofruara nga Google) kështu që igHome merr një pak të ardhura nga Google, kur ne të klikoni mbi një reklamë që na intereson. Por, ka edhe opsione për Google, Yahoo, Bing, DuckDuckGo, Startpage, dhe specifike vendit Google search. Rezultatet e kërkimit mund të tregohet "në të njëjtin tab", zëvendësuar pult, ose "në një skedë të re".

Profile im - Lidhje Black Bar

Pas search engine është opsion për të modifikuar lidhjet e zezë bar. Bar zezë është i ngjashëm me shiritin e zi Google dhe shkon të gjithë gjatësinë e krye të pult. Kjo është paraprakisht me lidhje me Gmail, Google Calendar, Feedly, Google Bookmarks, Google Maps, Google Images, YouTube, Google News dhe Google Drive. Secili prej këtyre lidhjeve mund të ndryshohet ose të hiqet dhe nuk ka hapësirë ​​për tri hallkave të tjera. Veç kësaj, lidhjet mund të vendosen për të hapur "në të njëjtin tab" ose "në një skedë të re".

Profile im - Ndryshimi Adresa Email

Pas links zeza bar është opsion për të ndryshuar login adresën tuaj e-mail. Ne lejoj vetes asnjë shpjegim është e nevojshme në lidhje me qëllimin e përcaktimit të asaj.

Profile im - Change Password

Pas mail adresa ndryshimi është opsion për të ndryshuar fjalëkalimin tuaj. Përsëri, ne supozojmë asnjë shpjegim është e nevojshme në lidhje me qëllimin e përcaktimit të asaj. Ne shpresojmë se Mike dhe ekipi i tij do të jetë në gjendje për të bërë kohë për të shtoni disa këshilla për një fjalëkalim të fortë dhe një forca metër fjalëkalimi. Gjer atëhere, ne ju sugjerojmë të përdorni pctools Secure Password Generator në qoftë se keni nevojë për ndihmë krijimin e një fjalëkalim.

Profile im - Importi nga iGoogle

Pas Change Password është opsion për të importuar parametrat tuaj iGoogle. Ndryshe nga shumë alternativa iGoogle, konvertimit ka hapa janë të nevojshme. Ndiqni udhëzimet në "Importi nga iGoogle" faqe në igHome për të marrë parametrat tuaj iGoogle dhe importimin e tyre direkt në igHome. Si shtet udhëzimeve, ju nuk mund të jetë në gjendje të importojë shumë Gadgets iGoogle të igHome, por ju duhet të jetë në gjendje për të importuar shumicën e RSS feeds tuaj. Informacion mbi modifikimin RSS feeds, Gadgets dhe skedat është më poshtë.

Profile im - Import nga OPML

Pas importit nga iGoogle është opsion për të importuar një file OPML. Shumë lexues lajmeve mund të gjenerojë një file OPML për të lejuar eksportin e RSS feeds nga një lexues lajmeve në tjetrin. Ju mund të mësoni më shumë rreth dosjeve OPML këtu. Për të importuar një file OPML, ndiqni udhëzimet në "Import nga OPML" faqe në igHome. Shpresojmë, Mike dhe ekipi i tij do të jetë në gjendje për të bërë kohë për të shtuar një eksporti për OPML opsion shumë.

Mesazhet

Kthimi në pult, për çastin (igHome zgjidhni ikonën në këndin e sipërm të majtë), pastaj zgjedhjen gear (Konfigurimet) ikonë në qoshe të drejtë të lartë, vendosjen opsion tjetër është Mesazhet pas Profilin. Mesazhet është ekuivalent i igHome blog-së. A mos presin për të parë një shumë këtu në afat të shkurtër. Mike dhe ekipi i tij kanë qenë goxha i zënë që nga tetori i kaluar 2012 Ndërtesa igHome.

Fshih Kërko

Kthimi në pult, për çastin (igHome zgjidhni ikonën në këndin e sipërm të majtë), pastaj zgjedhjen gear (Konfigurimet) ikonë në qoshe të drejtë të lartë, opsion tjetër vendosjen pas mesazheve është Kerko Hide. Kjo e bën atë që ju do të presin. Ajo fsheh shiritin e kërkimit në krye të pult, duke lejuar më shumë e panelit të kontrollit tuaj për t'u parë pa Scroll. Ajo gjithashtu fsheh Shto RSS Feed Shto Gadgets dhe butonat, por shih më poshtë për një tjetër mënyrë për të shtuar ato. Ju mund të zhdukshme shiritin e kërkimit duke zgjedhur veshje (Konfigurimet) ikonë në qoshe të lartë të drejtën e pult, pastaj zgjedhjen "Trego Kërko".

Fshih Icons Share

Pas zgjedhjes gear (Konfigurimet) ikonë në qoshe të lartë të drejtën e pult, opsion tjetër vendosjen pas Kërkimi Hide është Fshih Icons Share. Kjo gjithashtu e bën atë që ju do të presin. Ajo fsheh ikonat ndarjen këndin e djathtë të pult. Ne nuk e dimë pse ju do të doni të bëni këtë sepse ne e dimë që ju do të dëshironi të ndani me të gjithë igHome. Por në qoftë se ju vendosni për të fshehur ikona sharing, ju keni mundësi. Ju mund të zhdukshme ikonat sharing duke zgjedhur veshje (Konfigurimet) ikonë në qoshe të lartë të drejtën e pult, pastaj zgjedhjen "Trego Icons Share".

Modifying dhe duke shtuar Tabs

Shtimi i një skedë (faqe) është bërë në pult. Zgjidh "Shto Tab ..." Lidhje në bar tab pranë krye të pult. Një kuti dialogu do të shfaqet popup. Në atë kuti shkruani emrin e tab dhe zgjidhni layout (Numri i kolonave). Emri i një skedë dhe faqosja mund të ndryshohet në çdo kohë duke zgjedhur "dhe" (redaktoj) ikonë në qoshe të drejtë të lartë, kur një tab tab që është aktive.

Shtimi dhe modifikuar RSS Feeds

Pas zgjedhjes gear (Konfigurimet) ikonë në qoshe të lartë të drejtën e pult, opsion tjetër vendosjen pas Fshih Icons aksion është Shtesa RSS Feed. Përjashtim të rastit kur ju keni fshehur shiritin e kërkimit, opsion që mund të arrihen duke përdorur të shquar "Shto RSS Feed" button këndin e djathtë të pult. Para se të zgjedhur këtë opsion, shkoni tek tab pult, ku ju doni të shtoni feed. Pas zgjedhjes "Shto RSS Feed", një kuti popup dialog do të shfaqet. Ju mund të dhëna një adresë RSS (URL) ose një adresë website. Nëse ju input një adresë website, igHome është e mirë për identifikimin e kësaj faqe interneti Feed për aq kohë sa nuk është vetëm një. Nëse ka feeds të shumta për një faqe interneti, është më mirë për të identifikuar dhe input adresën e RSS në kutinë e dialogut. Pas duke shtuar një ushqim për një tab pult, ju mund ta rregulloje atë në mënyrat e mëposhtme:

 • zgjidhni shiritin e titullit të një ushqim për të drag and drop atë ku ju doni që ajo të vendosura në një skedë,
 • zgjidhni kufirin e poshtme të një ushqim dhe zvarrit atë për të reduktuar lartësinë e ushqimit ose terhiqe atë poshtë për të rritur lartësinë e ushqimit, dhe
 • zgjidhni "dhe" (redaktoj) ikonë në qoshe të lartë të drejtën e ushqimit për të ndryshuar titullin e saj, lartësi, tab caktuar, Numri i tregimeve dhe disa opsione të tjera.

igHome gjithashtu ka një lexues lajmeve themelore që është një tipar i fshehur. Të gjitha feeds shtuar për të panelit të kontrollit tuaj igHome mund të lexohet në http://www.ighome.com/reader/. Kjo është një lidhje që ju mund të dëshironi të marrin në konsideratë duke shtuar në shiritin e zi igHome.

Për ata që duke kërkuar për një lexues të lajmeve më të fuqishme, Ne rekomandojmë përdorimin e Feedly në kombinim me igHome. By default, igHome përfshin një lidhje për Feedly në shiritin e zi. igHome gjithashtu ka një të plotë me tipare Feedly vegël ne rekomandojmë duke shtuar në një skedë të një kolonë.

Shtimi i Gadgets dhe Modifying

Pas zgjedhjes gear (Konfigurimet) ikonë në qoshe të lartë të drejtën e pult, opsion tjetër vendosjen pasi Add RSS Feed është Shtesa Gadgets. Përjashtim të rastit kur ju keni fshehur shiritin e kërkimit, opsion që mund të arrihen duke përdorur të shquar "Shto Gadgets" button këndin e djathtë të pult. Para se të zgjedhur këtë opsion, shkoni tek tab pult, ku ju doni të shtoni vegël. Pas zgjedhjes "Shto Gadgets", ju do të merren për Drejtoria vegël ku ju mund të kërkoni për Gadgets apo shfletoni nëpër kategoritë directory. Pas gjetjes së një vegël që ju doni të shtoni, zgjidhni "Shto It Now" butonin dhe ju do të merren përsëri në skedën pult keni zgjedhur dhe vegël do të shtohet në atë tab. Pas duke shtuar një vegël për një tab pult, ju mund ta rregulloje atë në mënyrat e mëposhtme:

 • zgjidhni shiritin e titullit të një vegël për të drag and drop atë ku ju doni që ajo të vendosura në një skedë,
 • zgjidhni kufirin e poshtme të një vegël dhe zvarrit atë për të reduktuar lartësinë e vegël ose terhiqe atë poshtë për të rritur lartësinë e vegël, dhe
 • zgjidhni "dhe" (redaktoj) ikonë në këndin e sipërm të djathtë të vegël për të ndryshuar titullin e saj, lartësi, tab caktuar, background color header header dhe titulli ngjyra.

igHome gjithashtu ka aftësinë për ju për të krijuar Gadgets porosi. Në directory vegël, shikoni për "Krijo Own vegël tuaj" kategori në pjesën e poshtme të listës kategorisë. Pastaj, zgjedh "Nga një URL" ose "Nga HTML / Javascript / Kodi widget" si të përshtatshme. Gadgets Custom gjithashtu kanë një veshje (Konfigurimet) ikonë në qoshe të drejtë të lartë. Klikimi mbi këtë ikonë ju lejon për të bërë modifikime në vegël dhe ju jep instruksionet se si të paraqesë atë vegël porosi në directory vegël.

Logout

Pas zgjedhjes gear (Konfigurimet) ikonë në qoshe të lartë të drejtën e pult, Opsioni i fundit vendosjen pas Gadgets shtoj është ç'kyçu. Ne lejoj vetes asnjë shpjegim është e nevojshme në lidhje me qëllimin e atij opsioni.

Burime të tjera

Në futboll igHome-së (dmth, fund të çdo pult, dhe settings faqe), ju do të gjeni lidhje për informacion për zhvilluesit, Politika e privatësisë igHome, dhe reagime dhe ndihmë. Pas zgjedhjes lidhjen kthyese dhe ndihmë, një kuti popup dialog do të shfaqet me opsione për të shfletoni bazën e njohurive, shfletoni feedback nga përdoruesit, paraqesë një kërkesë mbështetje dhe të paraqesë reagime.

Pra, nuk keni atë, mbulimi më i plotë mbi igHome deri më sot. Kjo është një gati falas zbavitje pult personale që është e lehtë për t'u përdorur dhe të ngarkuar me karakteristika të. Ne do të shohim ju atje!


Postscripts Editorial SaveiGoogle

Që Fillimisht postuar këtë histori, igHome ka përvojë ndërprerjet për shkak të aktivitetit të rritur në mënyrë të konsiderueshme të shkaktuara nga abdikim e pashmangshëm iGoogle. Ata vazhdojnë të rrisin burimet për të menaxhuar trafikun përdoruesi të re dhe ndërprerjet kanë qenë përgjithësisht të shkurtër.

Ju lutemi mbani komentet "në temë" diskutuar alternativat igHome dhe të tjera iGoogle që kanë karakteristika të gjitha ose shumicën personale pult. Komentet që janë mbuluar thinly promovime faqe do të hiqen.

Posted në Njoftim, Alternativat iGoogle, SaveiGoogle.org Exclusive

Grim Reaper vjen për iGoogle!

Image courtesy of bandrat / FreeDigitalPhotos.net

Image courtesy of bandrat / FreeDigitalPhotos.net

Happy Halloween!

We probably need say no more, but the iGoogle gadget makers on our team are amazed that yesterday they still saw traffic that was about 50% i "normal".

What is everyone waiting for? You had to have gotten the memo by now. iGoogle meets its maker in less than 24 hours. Quit procrastinating, it's time to leave!

Can't decide what to do? Read Alternativa jonë iGoogle? Ne jemi Going Home, igHome! Ajo e mori një listë të gjatë të alternativave dhe udhëzues të plotë për ngritjen igHome.

Posted në iGoogle, Vrojtim

Dialog iGoogle Bomb Ka Përdoruesit kandidon për Alternativat! Miratimi SaveiGoogle Vonuar!

Perlë pak vijon popping up në dashboards iGoogle në mbarë botën ka dhënë përdoruesve një më pak se kujtesë delikate rreth abdikim të shquar të iGoogle ... një muaj për të shkuar.

igoogle-dialog-bomb

Përgjigja rezultuar përdorues ka përmbytur disa alternativa iGoogle me trafik të ri dhe të reduktuar ndjeshëm kohën përgjigje. Pra, ne nuk do të bëjë çdo situatë e keqe, ne jemi duke shkuar për të vonuar postim tonë nënshkrimi deri 14:00 ET, duke lejuar kohë për alternativat për të shtuar burimet për të trajtuar trafikun e re.

Update: Në 11:30am MT, SaveiGoogle.org ka përjetuar tashmë 10 herë kjo është trafiku ditor mesatar. Ata prej nesh që të presë Gadgets për faqet pult të ndryshme janë gjithashtu të shohim shumë më e lartë sesa trafikun normal. SaveiGoogle.org nuk kërkon burime gati si shumë të operojë si disa zëvendësime iGoogle kështu që ne nuk bëjmë "të ndjehen dhimbjen e tyre", por ne nuk bashkëndjej me ta.

Posted në iGoogle

Time To Move On! Gjej Out Kush Jemi miratojnë Të martën!

Mbani mend këtë karikaturë nga mbrapa në gusht 2012 (Çfarë është Një Mouse To A?) Ne ende ndjehen mënyrën se si ne e bëri atëherë rreth iGoogle Google pension. Për fat të keq, ajo u bë shumë e qartë nëntorin e kaluar se Fushata iGoogle Save ishte duke shkuar askund. Megjithatë, thashethemet e vdekjes sonë ishin të ekzagjeruar në masë të madhe. Gjatë njëmbëdhjetë muajve të fundit ne kemi vazhduar të përpiqemi për t'iu përgjigjur të gjitha kërkesave duke shikuar dhe duke pritur me durim. Ne e kemi lënë faqen e fushatës deri më sot për këdo që mund të dëshironi të çarë e xhaketës frustrimin disa, së bashku me listën e plotë pjesërisht Alternatives dhe të gjithë përmbajtjen e site tjera.

Ashtu si shumë prej jush, ne kemi qenë në kërkim për rrufe të grevës, një moment magjik, një vend që ne të mund menjëherë të identifikuar si "një!" Ne pamë një numër të startups dhe faqet e krijuara flasin një lojë të mirë, por kurrë nuk arrijnë potencialin e tyre. Pastaj përsëri, nganjëherë breshkë është një për të fituar garën. Ata mbajnë gjëra të pakomplikuar dhe plug së bashku në mënyrë të qëndrueshme ndërtimin përmbajtje, siguri, një emër të mirë dhe një pas besnike. I tillë është alternativë iGoogle ne jemi duke shkuar për të rekomanduar të martën në mëngjes rreth 10:00 ET, një muaj para se të mbyllej iGoogle. Dhe, me këtë rekomandim ne do të japim udhëzues më të plotë në datën në karakteristika që faqeje dhe settings, duke përfshirë këshilla se disa e përdoruesve është më se besnikë nuk mund ta dini, dhe informatat nga një intervistë e kemi përfunduar tashmë me operatorin e faqes.

Many thanks për të gjithë që është në partneritet me ne gjatë fundit 15 muaj! Është koha për të lëvizur! Gjeni se ku ne jemi drejtuar të martën!

Dhe oh, meqë ra fjala, Alternativat lista, ajo vjen poshtë të martën kur kemi bërë rekomandimin tonë. Nëse ju doni të kontrolloni it out, ju më mirë të shkojë të bëjë atë tani.

Posted në Njoftim, Alternativat iGoogle, SaveiGoogle.org Exclusive

Çfarë kemi qenë duke bërë? Kjo, Kjo dhe SaveiGoogle nëntor Dita

Gjatë muajit të kaluar, ne nuk kemi qenë të fshehur nën një shkëmb. Ka vetëm nuk ka pasur shumë për të shkruar. I sigurt, ne mund të kemi njoftuar rejat Alternativat lista apo biseduar rreth, kur kemi bërë lajmin. Por, ne nuk shohim as si të gjithë që newsworthy. Ne madje mund të vajtuar një iGoogle e abdikim vit nga sot. Në vend të kësaj, ne do të vazhdojmë të vazhdojmë të bëjmë atë që ne jemi duke bërë, si bëhet gati për të dhënë larg asaj që mund të përfundojnë duke u swag rralla collectible Në ditën e parë Save iGoogle nesër!

Për fat të keq, ne duhet të kufizojnë shpërndarjen Swag për banorët e SHBA, Por ne kërkojmë që të gjithë të marrin pjesë në Ditët SaveiGoogle. Rregullat për një shans për të fituar disa ryshfet gjatë ditës iGoogle Save nëntor janë:

 1. Midis 11:00 EDT dhe EDT 23:00 më November 2, 2012, të bëjë në vijim:
  • Shto një koment të shpëtojë ditën thread iGoogle nëntor filluar nga SaveiGoogle.org në Faqe iGoogle Personale forum për një shans për të fituar një Keychain elektrik dore SaveiGoogle.org.
  • Retweet të shpëtojë ditën nëntor cicërimë iGoogle dërguar në Twitter nga @ Save Google për një shans për të fituar një Keychain elektrik dore SaveiGoogle.org.
  • Repin Dita SaveiGoogle nëntor pin dërguar në Pinterest nga SaveiGoogle për një shans për të fituar një Keychain elektrik dore SaveiGoogle.org.
  • Share ditës SaveiGoogle postin nëntor dërguar në Google nga SaveiGoogle.org për një shans për të fituar një Keychain elektrik dore SaveiGoogle.org.
  • Share ditës SaveiGoogle nëntor përditëso statusin dërguar në Facebook nga A nuk e vrasin iGoogle për një shans për të fituar një Keychain elektrik dore SaveiGoogle.org.
 2. Gjithkush që kompleton një prej më sipër do të merrni edhe një shans për të fituar një kapelë SaveiGoogle.org qëndisura. Të bëjë të gjitha pesë nga lart dhe të marrë pesë shanset për të marrë kapelen.
 3. Vizatime të rastësishme për fituesit do të përfundojë deri të dielën, Nëntor 3, 2012 dhe fituesit do të kontaktohen se ditë.
 4. Shpërndarja Swag është i kufizuar në një artikull për person në ditë SaveiGoogle.
 5. Ne rezervojmë të drejtën për të ndryshuar rregullat për distribuimin Swag pa paralajmërim, duke përfshirë rritjen e sasisë së ryshfet shpërndarë dite SaveiGoogle.
Posted në Njoftim, iGoogle, Ruaj Ditët iGoogle, SaveiGoogle.org Exclusive

Ruaj Ditët iGoogle Filloni nëntor 2! Google Ditë Blackout Anullohen!

Ndryshe nga Google, marrim mendimin tuaj seriozisht! Një Stop Sopa mujore stil vegël errësim i dukej si një ide e mirë në kohë, por do të shtoj vetëm për Angst përdoruesit si ajo e shkaktuar nga Labpixies (një kompani e Google) Shkëputja e parakohshme e vegël e saj ditëlindjen, Gadgeteer tërhequr spinën në të gjitha Gadgets tyre dhe Google API vrasjen e motit e saj. Mujore Google Ditë Blackout planifikuar të fillojë në tetor 1, 2012 janë anuluar!

Në vend të kësaj, le të ketë disa fun me iGoogle Ditët Save filluar në nëntor 2, 2012! Ne do të kemi më shumë detaje së shpejti, por ne mund t'ju them të gjithëve se merr pjesë në forumin iGoogle Personale Hyrëse, Facebook, Google, Pinterest dhe / ose Twitter do të merrni një shans për të fituar disa ryshfet.

Posted në Njoftim, iGoogle, SaveiGoogle.org Exclusive, Vullnetar

Bing Ajo Në, Hooray Për Mozilla & App GeekDad e Dream

Një pak më shumë të mbetet në mendje se "Në rast se keni humbur atë #5?" Ne shpresojmë kështu! Anyway ...

Bing Ajo Në

Në rast se keni nevojë për më shumë motivim për të kontrolluar nga alternativa të "i ri" e keqe (Google) perandori. The "i vjetër" e keqe (Microsoft) Perandoria është duke i dhënë të gjithëve mundësinë për të bërë një krahasim të verbër të Google dhe rezultatet e kërkimit Bing në Bing Ajo Në. Përjashtim të rastit kur ju drejtuar në ekipin e Bing në rrugë, ju nuk do të duhet të japë atyre këmishë off shpinën nëse Bing bën më të mirë se Google. Dhe, në qoftë se ju kujdeseni për të cicëroj në lidhje me atë në Bing, Microsoft është duke ofruar një kuti të madhe të "i tmerrshëm" Microsoft swag në bingsweeps.com.

Hooray Për Mozilla

Kjetil Hartveit është absolutisht e drejtë në lidhje me Mozilla bërë gjënë e duhur duke e bërë kodin burim për iOS është klienti Sync në dispozicion në github. Megjithatë ka gjasa, ne mund të shpresojmë ende për të njëjtën gjë nga Google në enë iGoogle, Editor vegël Google dhe drejtoritë e theme dhe vegël. Për atë që është me vlerë, Google e bëri hapin e lart dhe me burim të hapur Google Wave, tani Apache Vala.

App GeekDad e Dream

Së GeekDad mori një ide shumë e mirë app gjatë në Wired. Dikush do të merrni në atë? Në komentet se historia e, kemi përmendur Kitedesk si një opsion. Ne sapo mori ftesën tonë beta dhe do të jetë veçori për vlerësimin tonë Alternativat lista shpejti.

Postscripts

Backstitch nisur vetëm një beta publik sot. A mos presin shumë akoma. Por, kjo duket premtuese. Aktualisht ajo është fokusuar në integrimin e lajmeve, foto, social dhe pazar brenda Gadgets (modele) dhe një lexues (temat). Ajo ka një vegël RSS Feed. Nuk ka asnjë aftësi celular, Email, kalendar, OPML import, ndarjen apo baza e gjerë të Gadgets.

Mirë për të parë Google vënë burimet e saj të konsiderueshme në mbështetjen e të gjitha ato grinden për përdoruesit "Numri Bacon" në vend të iGoogle!

Ne kemi bërë një pak më shumë për përditësime tonë Alternativat listë. Ky përditësim fokusuar në duke shtuar disa opsione të mundshme, duke eliminuar disa opsione dhe ndryshimet bazuar në sugjerimet tuaja.

Posted në iGoogle, Alternativat iGoogle, Story Lajme, Blog Tjera

Alternativat Draft Lista

Pa vonesë të mëtejshme, tonë Alternativat lista është në dispozicion. Ju lutemi të njohin kjo është një punë në progres. Ne do të doja që ajo të jetë përfunduar shumë, por kjo merr kohë për të identifikuar alternativat, përcaktuar një sërë kriteresh për vlerësimin dhe verifikimin në përputhje të plotë tipar dhe testimit në të gjithë shfletuesit të shumta dhe sistemet operative. Shumë orë vullnetare janë duke shkuar në zhvillimin e listës alternativa krahasuese. Deri më sot, ne kemi:

 • Sugjerimet e identifikuara apo të pranuara për 80 alternativa të mundshme iGoogle,
 • Karakteristika të verifikuara dhe testuar për 17 alternativa,
 • eliminohen 15 alternativa nga lista për një sërë arsyesh, dhe
 • janë duke punuar në 48 alternativa të tjera.

Si kjo nuk është finale, ju nuk do të gjeni listën e mbi sitemap SaveiGoogle.org apo menu. Na Kontaktoni në qoftë se ju mendoni se nuk është një alternativë kemi humbur apo funksion ne kemi nevojë të marrin në konsideratë.

Posted në Njoftim, Alternativat iGoogle, SaveiGoogle.org Exclusive

Google Krijon një tjetër stuhi duke vrarë API Motit

Më parë këtë javë, Web Next raportuar Google heshtje vrarë API ajo e Motit (API është ajo që e bën Motin Google vegël iGoogle punën). Për shumicën e përdoruesve iGoogle, vrarë API ishte ndonjë gjë e madhe. Google heshtje zëvendësoi atë në vegël iGoogle me një nga Weather Underground. Pra, çfarë është marrëveshje e madhe?

Edhe pse ishte API "privat" Google dhe ishte "kuadër të të drejtave të është" për të tërhequr atë pa paralajmërim, Kjo është një zhvillues të hapura sekrete shumë të përdorin atë në Apps që nuk janë më funksionale. Widget motit në mbresëlënës New Tab Page, ndër Apps Chrome që Google është duke numëruar të zëvendësojë iGoogle, ishte poshtë. Dhe, ka shumë të pakënaqur komenti në lidhje me atë në Twitterverse. Duke marrë parasysh "çdo gjë që bëjmë në lidhje me punën tonë në Google do të jetë, dhe duhet të jetë, matet kundrejt standardeve më të larta të mundshme të etikës së biznesit", një njoftim pak do të kishte qenë gjëja e drejtë për të bërë. Zhvilluesit, ju mund të jetë në gjendje për të gjetur një zëvendësim të përshtatshëm API ProgrammableWeb.

Ky është një tjetër veprim që u jep konsumatorëve, zhvilluesit dhe përdoruesit e ndërmarrjeve një arsye më shumë për të vënë në pikëpyetje Google ndershmëri dhe fokus. Për SaveiGoogle.org, ne e dimë bërë gjykime vlerë janë zakonisht asnjë situatë win. Por, vërtet? Mbajtja API moti dhe iGoogle, me përdor si ato theksohet në komentin e fotografuar nga ianray në "Mos e merrni iGoogle mia larg!", është më pak i rëndësishëm se zhvillimin Google hangouts Efektet? Ajo mund të jetë e bukur dhe argëtim, por si e bën një Kryeshefi Teknologjia shpjegojnë se "tipar" kur përshkruan Përfitimet e biznesit të Google hangouts?

P.S. Ne e dimë, kemi borxh një listë të alternativave iGoogle! Lista e ne jemi të vlerësimit është rritur në mbi 75! Edhe nëse lista nuk është e plotë tipar, ne do të publikojë një draft deri të martën.

Posted në Story Lajme, Vrojtim, Përçartje

Në rast se keni humbur atë - Top Stories #4

Ata që duke kërkuar për një zëvendësim iGoogle ketë një zhvillues të ri për të shikuar! Josh Jordan ka deklaruar në iGoogle vijueshnme - Unë mund të rikrijuar atë!:

...Unë kam filluar të kthehet cogs në këtë projekt. Unë kam disa ide të vërtetë interesante që mund të rritur përvojën iGoogle ...

Carol shkoi në një "gjaknxehtë lodër / app misioni" për të zëvendësuar disa funksionalitetin iGoogle në Pyes veten në qoftë se Toodledo mund të ndihmoni mua Prodhimi? dhe gjeti:

Mbi të gjitha unë ndjej se kam qenë më produktive.

Për ata të interesuar në gjetjen e një menaxher detyrë të re, ne gjithashtu sugjeroj leximin Më i lartë 10 Apps: Web-based Menaxherët e Task.

Në mbylljen e, ne pyesim veten nëse daljes në pension iGoogle është njohuri e zakonshme atë që me një korrik 3 njoftim, pushimet verore dhe çfarë jo. Ne vazhdojmë të shohim një numër të tregimeve që tregojnë autorët nuk janë në dijeni (dhe ata nuk janë scrapers përmbajtje). Dy shembuj nga java e fundit:

Nëse këto folks të arsyeshme të teknologjisë tru nuk janë të "në di", ndoshta ka shumë, shumë të tjerë që duhet të arrihet me mesazhin iGoogle Save!?

P.S. Kudos to përmendet për Ellen IFTTT...një mjet cool ... patjetër diçka që ne do të përpiqemi për të përdorur në SaveiGoogle.org të shpallë përmbajtje të re.

Posted në iGoogle, Story Lajme, Blog Tjera